Etiket Sonuçları: Etkin

Değerli öğrencilerimiz ve Saygıdeğer velilerimiz. Sizlere yol göstereceğine inandığımız "Bilişim teknolojilerinin ve internetin bilinçli, güvenli ve etkin kullanımı"na ilişkin bilgilendirici ve bilinçlendirici içeriklere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilen tüm proje ve etkinliklerin genel değerlendirmesine ait anket çalışmasına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Anket sonuçlarından çıkattığımız sonuçlara göre gelecek eğitim-öğretim yılında çok başarılı olamadığımız e-Twinning ve Erasmus+ çalışmalarına ağırlık verilmesini planladık.

Ayrıca kermesler, TÜBİTAK, kodlama haftası, EBA portalının kullanımı, kurum kültürünün arttırılması, müzik ve resim gibi alanlarda da iyileştirmeler yapmak için gerekli çalışmalara başladık.

Başarılı olduğumuz alanlarda ise gelecek yıl da aynı başarıyı elde etmeyi hedefliyoruz.

Haz

Okulumuzda gerçekleştirilen bilim şenliğinde yıl boyunca öğrencilerin yaptıkları etkinliklerden diğer sınıflara örnek olabilecek ve diğer öğrencilerin de görmesinde fayda olan etkinlikler okulumuz ikinci katında sergilendi. Fen bilgisi öğretmenlerimiz Ahmet DÖRTLEMEZ ve Ufuk YILMAZ tarafından organize edilen bilim şenliği sergisini tüm öğrencilerimiz gezdi. Öğrencilerin sergiyi gezerken oldukça keyif aldıkları ve yapılan basit deneyleri merakla izledikleri görüldü. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda yıl boyunca gerçekleştirilen etkinlikler hakkında haberlerin yer aldığı yıl sonu elektronik gazetesi Türkçe öğretmenimiz Vildan ÖLMEZ'in katkılarıyla hazırlandı. Elektronik gazeteye altta verilen linkten ulaşabilirsiniz.

Haz

Okul aile birliğimizin organizasyonu eşliğinde velilerimizin aktif katılımıyla okulumuzda depremzede vatandaşlarımız yararına kermes etkinliği düzenlendi. Öğretmen-veli-öğrenci işbirliği çerçevesinde okulumuzdaki kurum kültürünü arttırmaya yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz kermese katılım üst düzeydeydi. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür eder; daha birçok benzer etkinlikte bir araya gelmeyi temenni ederiz.

May

Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında okulumuz tarafından seçilmiş olan kitaplardan Algernon'a Çiçekler isimli kitap tüm öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz tarafından okunarak birlikte kitap üzerine sohbet gerçekleştirildi. Öğretmenlerden alınan olumlu görüşler neticesinde kitap okuma etkinliklerine devam edilmesine karar verildi.

May

Okulumuzda bilim insanları tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Sunum ve video gösterimi şeklinde yapılan etkinliklerde öğrencilerimiz bilim insanları hakkında merak ettiklerini fen bilimleri öğretmenlerimize sordular. Öğrencilerimizin bilim ve bilim insanları hakkında çok meraklı oldukları gözlemlendi.

Nis

Okulumuzda "Orman Haftası" kapsamında tüm öğrencilerimize ormanların önemini ve orman sevgisini anlatan videolar izletildi. Ayrıca öğretmenlerimiz tarafından okulumuza yakın bölgelerdeki yeşil alanlar gezdirilerek öğrencilerimize orman sevgisi aşılanmaya çalışıldı.

Nis

Okulumuzda kütüphane haftası kapsamında 5. sınıf öğrencileriyle kitaplar hakkındaki özlü sözleri boyama çalışması yapıldı. Ayrıca sınıflarda konu ile ilgili video izletildi ve okul panosu konuya uygun hazırlandı.

İstiklal Marşı'mızın Kabul Edilişinin 102. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Etkinlikleri yarışmalarında okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinden Mızra TEMUR resim kategorisinde ilçemizde üçüncü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder; başarılarının devam etmesini temenni ederiz.

Öğrencilerimize geri dönüşüm ve atık materyallerin kullanımına yönelik eğitimler verildi. Sıfır atık projesi kapsamında okulumuza geri dönüşüm kutuları konuldu. Öğrencileri konu hakkında bilinçlendirmek için çeşitli etkinlikler yapıldı.

Okulumuzda "Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası" etkinlikleri yapıldı. Çocuklarımızda tutumlu olma bilinci oluşturmak ve yerli malı ürünleri tercih etmenin önemini anlamalarını sağlamak adına başarılı etkinlikler gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Sevim DALKIRAN tarafından okul panomuz hazırlandı. Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek için sınıflarımızda öğrencilerde farkındalık yaratacak videolar izletildi. Sevgi varsa, engel yoktur! Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun!

Ara

Okulumuzun psikolojik danışman ve rehberlik öğretmeni Öznur YILDIRIM tarafından öğrencilerimize mesleki tanıtım semineri verildi. İleriki yıllarda seçebilecekleri meslekler ve ilçemizde bulunan mesleki ve teknik anadolu liselerinin programları hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi. Seminerin sonunda öğrencilerimiz konu hakkında merak ettiklerini öğretmenimize sordular.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları ve etkinlikleri yapıldı. Merve ÖZTÜRK ve Görkem TÜMER öğretmenlerimizin hazırladığı sunum ve etkinlikleri konferans salonunda tüm öğretmenlerimiz izledi. Öğretmenler odasındaki kutlamada okul müdürümüz Cihan ADAM'ın yaptığı kısa konuşmanın ardından okul aile birliği üyelerimiz müdürümüze çiçek takdim ettiler. Kutlamada pasta kesimini en genç öğretmenlerimiz Fatma TÜRKMEN ve Süheyla DAŞCI yaptı.

Ekm

Kodlama haftasında matematik seferberliği çalışmaları kapsamında "Böl Bölebilirsen" isimli matematik oyununu Veliköy Belediyesi Ortaokulumuz 7. Sınıf öğrencilerinden Dilek BAYKUŞ, Zehra GÖRMÜŞ, Kerim YİĞİT ve Berkay DEMİRKIRAN tasarladılar ve test ettiler. Eğlenceli bir şekilde bölme bölünebilme kuralları konusunu pekiştirme fırsatı sundu. @TekirKod #mebyegitek #MatematikSeferberliği #codeweek