Etiket Sonuçları: Kullanım

Değerli öğrencilerimiz ve Saygıdeğer velilerimiz. Sizlere yol göstereceğine inandığımız "Bilişim teknolojilerinin ve internetin bilinçli, güvenli ve etkin kullanımı"na ilişkin bilgilendirici ve bilinçlendirici içeriklere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Kasım ayında EBA portalının öğretmen ve öğrenciler tarafından kullanım oranının okul bazlı olarak değerlendirilmesi (aktif kullanıcı oranı, ortalama sistemde kalma süresi) sonucunda EBA kullanımı konusunda yeterli seviyede aktif olmadığımız sonucuna ulaşılmıştı. EBA Kullanımı konusunda Aralık ayının ilk haftası yapılan toplantı sonrasında yeni yılda yapılan yeniden değerlendirmede EBA'yı daha aktif kullandığımız sonucuna ulaşılmıştır. Aralık ayında EBA'yı aktif bir şekilde kullanan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.