TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Veliköy Belediyesi Ortaokulu

Etiket Sonuçları: ders

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı sınıf ders programlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Zümre öğretmenlerimiz tarafından okulumuzda yapılan ortak sınavlar sonrası ders kazanımlarının gerçekleşme oranlarının değerlendirilmesi için her ortak sınav sonrasında sınav analizleri yapılmaktadır. Elde edilen raporlar değerlendirilerek eksik kalan kazanımların tamamlanmasına yönelik çalışmalar okulumuzda düzenli olarak yapılmaktadır. Bu tarz uygulamaların okulumuzun akademik başarısını arttıracağına inandığımız için, geçen yıldan beri devam ettirdiğimiz ortak sınav analizlerinin değerlendirilerek eksik kalan kazanımların telafi edilmesi uygulamasının, gelecek yıl da uygulanması gerektiğini düşünüyoruz. İkinci dönem okulumuzda yapılan ortak sınav analiz örneklerine aşağıdaki linkten ulaşıp inceleyebilirsiniz.

Haz

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla ilçemizde bulunan çeşitli liselere akademik geziler düzenlendi. Öğrencilerimize gelecek sene için seçebilecekleri liseler ve bölümler hakkında lise öğretmenleri tarafından bilgiler verildi. Bizleri misafir eden tüm liselere teşekkür ederiz.